Sov deg til seier hos Scandic i Stavanger

Published by Svanhild Eggebø Spanne on

(For english version scroll down)

Scandichotellene i Stavanger er stolt sponsor av Ryfastløpet, og har gleden av å tilby eksklusiv rabatt på overnatting for deg som skal være med på verdens første undersjøiske halvmaraton!

Vi stiller med de beste forutsetningene for at du skal ha en flott weekend. Søvn fremmer restitusjon, og hos oss kan du unne deg en god natts søvn før den Store Dagen.

Startstreken ligger i gangavstand fra Scandic Forum, Scandic Stavanger Park, og Scandic Stavanger City – men før løpet, serverer vi vår prisbelønte frokostbuffet – eller «Runner’s Breakfast» for anledningen.

Fyll på med gode karbohydrater som gir energi igjennom hele tunnelen. Etter løpet blir det god stemning på After-Run!

Sen ankomst, eller tidlig avreise? Bookingkoden gir også en gunstig rabatt på vårt flyplasshotell Scandic Stavanger Airport. Scandic Stavanger Forus ligger nært Kvadrat som er et av Norges største kjøpesenter, samt gangavstand til aktiviteter for hele familien som lekeland og trampolinepark. Også her kan man benytte seg av samme bookingkode, for en topp familieweekend.

Ps!
Vi utvider tilbudet til å gjelde hele helgen, slik at du kan få med deg flere høydepunkter i Stavanger i høstferien! Preikestolen, Fjordcruise, og en rekke andre kjekke aktiviteter for hele familien eller vennegjengen venter!

Book din overnatting i dag på www.scandichotels.com, med bookingkoden «PROMO20B». Rabatterte priser er tilgjengelig på alle våre fem hotell i Stavanger, fra 3. – 7.oktober»

“SLEEP YOUR WAY TO VICTORY – AT SCANDIC HOTELS!

The five Scandic Hotels in Stavanger are proud sponsors of the Ryfast half-marathon, and we are excited to offer an exclusive discount for all sporty contestants competing in the worlds first sub-marine half-marathon!

We will facilitate you stay and make sure you get a great hotel experience. Sleep is the best restitution, and at our hotels you can be sure to get a great night sleep before the Big Day.

The starting line is in walking distance from Scandic Forum, Scandic Stavanger Park and Scandic Stavanger City – but before you leave, we serve our award winning breakfast buffet – or “Runner’s Breakfast”, for the occasion.

Make sure you fill up with those great carbs providing you important energy throughout the tunnel. After the half-marathon we hope to see you at our “After-Run” !

Arriving late, or departing early? The bookingcode is available also for our airport hotel Scandic Stavanger Airport.

Scandic Stavanger Forus is situated close to one of Norways’s largest shopping centers, as well as exciting activities for the entire family such as an inside playpark, and an inside trampoline park.

Ps!

Vi are extending this great offer to last the entire weekend, so that you have time to experience more of Stavangers highlights! The Pulpit Rock, Fjordcruise, and lots of other exciting experiences for your family and friends!

Book your stay today, at www.scandichotels.com, and use the exclusive bookingcode “PROMO20B”. Discounted prices are available at all our five hotels in Stavanger, from oktober 3rd – October 7th. Come stay, and run, with us!”

Categories: Oppdateringar