Stolt bank satser på Ryfastløpet

Published by Svanhild Eggebø Spanne on

Det er ingen tvil: Sparebank1 SR-Bank og Eiendomsmegler 1 Ryfylke kommer til å sette sitt preg på Ryfastløpet 5. oktober. –

Ryfastløpet er et unikt arrangement som vil bli lagt merke til langt utenfor Strand og Ryfylke. Vi synes det er fantastisk at idrettslagene Midbygdens IL (MIL) og Staal Jørpeland IL har gått sammen om å arrangere dette tunnelløpet, sier avdelingsleder Terje Krumsvik i Eiendomsmegler 1 på Jørpeland.

Ryfylketunnelen vil få stor innvirkning på alle som bor i Ryfylke, og da ønsker banken og eiendomsmegleren å være med på den store løpsfesten. – Vi i SR-bank og Eiendomsmegler 1 stiller med stand på Solbakk, og deler dessuten gevinst til alle som deltar i barneløpene på Solbakk, forteller Terje Krumsvik.

Categories: Oppdateringar