Å nå målene!

Published by Svanhild Eggebø Spanne on

Med fagarbeidere med kompetanse i verdensklasse, topp moderne utstyrspark og tillitt i markedet til å levere komplekse prosjekter er det naturlig for oss å sikre høyt: Vi skal være den ledende aktøren i vår bransje. Det passer helt perfekt sammen med Ryfastløpet.

Et idrettsarrangement for hele familien i verdens lengste undersjøiske tunnel er unikt og ledende i seg selv. I tillegg ligger det mye forberedelser i denne type arrangement, både for arrangør og ikke minst for deltakere. Det skal planlegges og gjennomføres på en effektiv måte, samtidig som en har det gøy. Dette er helt i tråd med vår drift og våre verdier. Det er det vi driver med – forbereder oss, for å løse oppgavene på den beste måten.

Vi gleder oss til løpet, og er med når du når dine mål.

Denne gjengen jobber med å ferdigstille kollektivterminalen på Solbakk.
Categories: Oppdateringar